9.5.17

James Tolkan ve DeLorean İstanbul’da-Yılmaz Parlar



James Tolkan ve DeLorean İstanbul’da


Geleceğe dönüş film serisiyle tanınan dünyaca ünlü Hollywood yıldızı James Tolkan, serinin unutulmaz arabası DeLorean ile Türkiye' ye geldi.
Profesyonel mesleği diş hekimliğinin yanı sıra televizyon programı yapımcısı, program sunucusu da olan Doğan Bircan'ın yapım şirketi Ego Medya Group'un bu yaz aylarında çekeceği yeni komedi filmi Verkaç için Türkiye'ye gelen James Tolkan dün akşam, Bircan'ın davetlisi olarak özel bir yemeğe katıldı.  yapımcı ve ünlü diş hekimi Doğan Bircan'ın davetlisi olarak İstanbul'a gelen James Tolkan, Geleceğe Dönüş serisinin efsane zaman makinası ve arabası DeLorean ile birlikteğini bozmadı ve beraber Kalbur Restaurant önünde kamerlara görüntü verdiler
3 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı Ataşehir Kalbur Restoran'da Doğan Bircan'ın misafiri olarak Türk mutfağının lezzetlerini tatdı.
Ataşehir Kalbur Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe basının ilgisi de oldukça yoğundu. James Tolkan, masasına konuk olan filmin diğer oyuncuları ile de sohbet etme imkanı buldu. Restoran dışında sergilenen DeLorean ilgi odağı oldu.  Ali Armutlu kendisine DeLorean arabanın maketini sundu. 
Tolkan Palladium Ataşehir AVM'de düzenlenenecek imza gününe katılacak.
Geleceğe Dönüş'ün efsane arabası DeLorean ise 7 Mayıs'a kadar alışveriş merkezinde sergilenmeye devam edecek. 
Neden Kalbur Restaurant sorusuna cevap ararken
23 yıllık restaurant işletmeciliği deneyimi olan Metin Akdemir’den Turizm Bakanlığı onaylı 1. Sınıf Lokanta sertifikasına sahip olduğunu öğreniyoruz.
250 kişilik kapalı, 250 kişilik açık alan kapasiteli
Huzur veren atmosfere sahip Kalbur Et Kebap'da  Hollywood yıldızı James Tolkan’ın yemekleri son derece leziz buldu.
  
Yemekde fazla çeşit vardı mezelerin sunumu göz alıcı güzellikteydi.  Çiğ köfte, patlıcan ezmesi, kaşık mantısı,    Ara sıcak ve soğuklar bittikten sonra erkek kuzu satır etinden hazırlanmış Adana kebap, Kars’tan getirtilen  kaz eti, kabakla hazırlanan tahinli kabak tatlısı, herkesin beğenisini kazandı.
 yilmazparlar@yahoo.com  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder