3.9.17

ödüllü filmi prömiyeri “You Were Never Really Here-Adana Film Festivali’nde yapılacak-Yılmaz Parlar

ödüllü filmi “You Were Never Really Here”ın Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali’nde yapılacak

Adana Film Festivali’nden yine bir Cannes filmi Türkiye prömiyeri
Joaquin Phoenix’in başrolünü oynadığı Lynne Ramsay’nin
2017 Cannes Film Festivali’nden En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu ödülleriyle dönen İngiliz yönetmen Lynne Ramsay ile ünlü oyuncu Joaquin Phoenix'i bir araya getiren “You Were Never Really Here”in Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali’nde gerçekleşecek. Filmin, Cannes ve San Sebastian Film Festivallerinden sonra dünyadaki üçüncü gösterimi olacak.

İngiliz sinemasının son 20 yılına damgasını vuran yönetmen Lynne Ramsay'nin 4. filmi “You Were Never Really Here” bir tetikçinin psikolojik dünyasını, gerilim dozuyla sersemletici bir şekilde beyaz perdeye taşıyor. Filmin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix'in 2012 Venedik Film Festivali’nde “The Master” ile En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü almasından sonra 2017’de Cannes'da da En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne uzanması akıllara “Oscar’a da aday olacak mı” sorusunu getiriyor.

İz bırakacak bir anti-kahraman portresini izleyeceğimiz filmin seyirciyi ortak ettiği etkileyici ve ustalıklı sinema evreni, en çok Martin Scorsese klasiği “Taksi Şoförü”ne benzetiliyor.

Cannes’da aldığı ödüllerden sonra ülkemizde de merakla beklenen film 24. Adana Film Festivali’nde izleyiciyle buluşacak.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder