2.7.15

İntikam-The Salvation-Yılmaz Parlar

İntikam
(The Salvation)

Gösterim Tarihi: 03 Temmuz 2015
Dağıtım: Özen Film


1870 Amerika'da, huzurlu bir Amerikalı yerleşimci azılı bir çete liderinin öfke Unleashes ailesinin katilini öldürdü. Onun korkak adam kasaba halkı daha sonra tek başına haydutlar avlamak için onu zorluyor, onu ihanet.


Yönetmen: Kristian Levring
Yazarlar: Anders Thomas Jensen, Kristian Levring
Yıldız: Mads Mikkelsen, Eva Green, Eric Cantona | tam döküm ve mürettebat bakın » Lars Von Trier'in Dogma 95 kurucu "kardeşlerinin" biri, Danimarkalı yönetmen Kristian Levring hareketin en küçümsenen erken egzersiz, Terler yoğun Kral Alive yaptı. Şimdi düz bir tür numarası, eşi ve oğlu zorlukla o bir intikam misyonu atılmak neden olmadan önce ona katılmak için geldi Danimarkalı göçmen olarak batı oynadığı Mads Mikkelsen sunuyor. Levring film ipuçları cesur geniş ekran görseller John Ford ve Sergio Leone onun Stetson - mürekkep batırılmış denim benzeyen, hatta güneş sunbaked görünüyor ki gündüz çekimleri, kır nightscapes. Ama Morricone tarzı gitar basmakalıp twang aşağı, saygılı pastiş aşar asla.


Levring açıkça suskunluğu kazılar: Eric Cantona, sadece tezgahlarda aksi belki iki satır ve vardır; Eva Green'in karakteri sessiz, ama 50 adım at kaktüsler shrivel olabilecek bir parlama vuruyor; ve güvenilir bir ağzı sıkı Mikkelsen Gary Cooper korkunç bir eski geveze gibi görünmesini sağlar. Salvation görmek için en iyi neden: onun baş varmint ağır batı klasik uykulu gözlü malignite sahip Jeffrey Dean Morgan tarafından kaba ışıltı ve kabararak bıyıklı oynadı Kudretli Mads Mikkelsen intikam bu beyaz-knuckle masalında Vahşi Batı'da kan bir girdabı salıverir.
Karısını ve oğlunu öldüren alçaklar atık bırakır zaman, Danimarkalı eski asker
(Mikkelsen) onu avcılık bir sadist çete lideri cehennem bükük gazabı doğurur. Göz kamaştırıcı eylem, göz kamaştırıcı dramatik sınır manzara ve Eva Green tarafından yanan performansı ile Patlayan, Kurtuluş günah ve kurtuluş bir soygun kükreyen, kan sıçramış destan olduğunu.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder