1.9.15

DERYA ŞEN’DEN DERYA SÖZLER…-YILMAZ PARLAR

DERYA ŞEN’DEN DERYA SÖZLER…

Türk Shirley Mac Laine’i olarak tanıdığımız, Oyuncu Derya Şen ile 30 Ağustos 2015 tarihinde, 25 Eylül de Semra Dündar yönetmenliğinde vizyona girecek "Aşk Nerede?" Adlı yeni sinema filmi ve "Elif" adlı yeni televizyon dizisi ve yeni baş rol film projesi hakkında  söyleşi için görüşmemizde; Sanatcı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle sinema ile ilgili söyleşi yerine çok mana yüklü mesajlar verdi. Söyleşiyi başka zamana ertelemek zorunda kaldık.


“Ülke bütününde zor günler geçirdiğimiz şu günlerde, yüreğim yanıyor. Sebebsiz ölen gençlere, içim sızlıyor. Hemen hemen her yer kanayan yara. Tanrıdan herkese barış huzur sağlıklı günler diliyorum. Huzur içinde yaşamak özgürlük hepimizin hakkı.”


Semra Dündar yönetmenliğini yaptığı  “Vay Başıma Gelenler” Filmde rol aldığı Türkiye Shirley Mac Laine’i Derya Şen kısa rolüne rağmen sergilediği duruşla ekranı kaplayan rol kahramanın haklı gururuyla ben geliyorum diye işaretleri vermişti.

Gerek gülüşleri, gerekse mimikleri ile yıldızlaşacağım ve.gelecekte beni görün mesajları vermişti.

Billy Wilde’ın yönettiği, 1963 yapımı “Sokak Kızı İrma” (Irma La Douce) oynayan   Shirley Mac Laine gibi Masum yüzlü güzel yıldızımız gerek rol olarak gerekse yüz olarak Shirley Mac Laine o kadar benziyordu ki . “Vay Başıma Gelenler” filmi izlerken Şelale rolündeki Derya Şen Shirley Mac Laine’i çağrıştırmıştı. İster istemez filmden cımbız ile alınmış gibi özel olduğunu göstermişti.




yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder