20.9.15

FİLM-AŞK NEREDE-DERYA ŞEN-YILMAZ PARLAR HABERİ




DERYA ŞEN

Türk Shirley Mac Laine’i Güzel Oyuncu Zirveye Doğru Yıldız olma yolunda dev adımlarla ilerliyor.
Gerek oyunculuğu gerekse sinema bilgisi üst seviyelerde olan oyuncunun yeteneklerini yönetmenler, yapımcılar yavaş yavaş keşfetmeye başladılar. Sinemada Başrol oyunculuğu devri başlıyor



Türk Shirley Mac Laine’i olarak dillerde dolaşan yetenekli oyuncu, Derya Şen yeni baş rol film projesi hakkında  söyleşi için görüşmemizde; Sanatcı her santcının yüreğinde yatan barış-huzur içinde yaşamak duygularıyla yine iyi temenni ve dualarla layık olduğumuz ülkemizde yaşam geçirmemiz için güzel mesajlar verdi.


EGD Ekonomi gazeteciler Derneğini tarafından düzenlenen henüz 7.ncisinin yeni yapıldığı Küresel Isınma Kurultayına, film set çalışmaların boşta kalan nisbetinde zaman ayırıp, bir kısmına katılarak, Mersin’de ailesi olması nedeniyle Akkuyu Nükleer enerji santralıyla ilgili çok ilginç mesajlar verdi.


Sinema kadar genel kültür bilgiside olan üniversite ve mastır eğitimi alan sanatcı

25 Eylül de Semra Dündar yönetmenliğinde vizyona girecek "Aşk Nerede?" Adlı yeni sinema filmi ve "Elif" adlı yeni televizyon dizisi hakkında yine konuştuk.

Başrol oyunculuk filmi, eski duayan yönetmen tarafından çekilecek. Söz verdiğimiz için blgileri şimdilik saklı tutuyoruz.


Kolyesi dikkatimizi çekiyor. Yaratıcı bir mizaca sahip sanatcımız her türlü kıyafet ve tasarımları özel hazırlatıyor. Kolyesi  Açik Aynan isimli ermeni vatandaşımız tarafından tasarlanmış. Vizyona girecek filmine iyi dilekler gönderiyoruz.  


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder